Sunday, October 16, 2011

Self-Potrait 2 | Cyberjaya

lensa nurrkasih:

Mini Outing
Cyberjaya

lensa kecil: Sebenarnya tak sabar nak uplaod picture ni. Suka sangat ngee. Ada satu lagi picture tapi sebab line slow, so upload yang ini dulu la :).

Semalam 15.10.11, Ummi, Ejai, Hafeez dan saya buat mini outing kat Cyberjaya. Petang tu hujan dengan lebat, tapi Alhamdulillah sempat juga la buat family shoot walaupun dah petang sangat. Mungkin ini kali terakhir saya dapat join mereka sebelum saya fly :). Apapun thanks and kredit picture to Hafeez (yang ambil gambar ni), Ejai (guna kamera Ejai) dan especially to Ummi (buatkan cheese cake untuk saya...sedap). InshaAllah dipanjangkan umur, boleh jumpa lagi ^_~.

18 nurr click(s):

nurdani said...

cantiknya...........boleh ambil gambar saya?hehe

ejai_ej said...

hahaha.. sepatotnyer aku charge per shutter nih. hahhaha.. aper2 pon.. good luck nurr. jgn la luper kitaorg kat semenanjung nih.. walaupon aku baru 2 kali jumper ko, tp ko tak kedekot ilmu. heheh

Nurr Kasih said...

~ nurdani: kredit utk hafeez dan ejai. nak jadi model outing kami bole je hehe..

Nurr Kasih said...

~ ejai_ej: member2 pun nak charge ke ejai? kejam btl tu..hahaha.. apapun thanks...tak sempat nak belajar byk2 dari sifu ejai and sifu hafeez he..

yangyuyu said...

happy sgt wpun lepas balik tu aku mcm demam kora (ni bahasa kedah tau:P)

memang nice gambar2 diorang ni, kesan drp outing yang sekejap ni, terus menaikkan semangat aku nak beli gadjet2 lighting plak haha..bilakah itu...

afzan said...

lighting yang cantik.. peh hebat-hebatla kamu berempat ni

ejai_ej said...

aku belom tahap sifoo lg nurr.. yg sifoo apis yes.. die mmg sifoo sangat.. aku tersipu2 je. hahaha

kak umie~~ nak beli ek.. huhuh.. beli kak beli.. pastu bg saye pinjam ek.. :p

Nurr Kasih said...

~ yangyuyu: huhu..demam ke ummi?

iye la mcm best sgt ada set lighting hehe. semangat2. InshaAllah ada rezeki bole la tu :D

Nurr Kasih said...

~ afzan: mmg teruja sgt dgn lighting set tu hehe..

Nurr Kasih said...

~ ejai_ej: haha..apiz kata apa siputt hehe... sipoo dari aku ni ha..

ummi: klu dh beli nak pinjam jgk hehe..

haniaiman said...

LadyD pun suka pics ni..lawanya..meh pandang sini sikit.

Nurr Kasih said...

~ haniaiman: LadyD, sy ni pemalu pandang kamera..ambil gambar org tak malu heheh...

Faaein Talip Roy said...

bestlah nurr.. lepas ni amik pic saya pulak lah.. hehehe.. =P

Nurr Kasih said...

~ Faaein: best kan klu dpt outing sesama..bole belajar sama2. ok2 lepas ni Faaein jadi model ok :D

hafeez.halim said...

Thanks to Nurr jugak sbb join together2 outing aritue :) InsyaAllah kite akan jumpe lagi.. maybe g outing ker manukan plak ker.. hehehe

ejai_ej said...

manukan kalu aku nak ikot pis.. ko sponsor ek.. :p

Nurr Kasih said...

~hafeez.halim: thanks hafeez. tak sempat nak tuntut ilmu banyak2 :). yup InshaAllah outing kat pulau2 di sabah heheh..

Nurr Kasih said...

~ ejai_ej: hehe j0m3..manukan :)