Saturday, November 27, 2010

Contest:: Kids & Baby Photo

lensa nurrkasih:

Contest
Kids & Baby Photo

lensa kecil: Inilah kali pertama saya menyertai contest :). Contest:: Kids & Baby Photo oleh Cik Safiyyah Osman. Lagipun syarat-syaratnya simple je. Walaupun simple, tapi tak tau kriteria gambar yang akan dipilih. Apapun, saja join untuk menyokong kawan-kawan blogger. Ok klik sini untuk maklumat lebih lanjut.

Banner contest. Sweet je :D.

Contest ni kena letak 1 gambar.. tak kisah la gambar zaman baby, budak2, gambar anak @ pun anak saudara. Jadi ini gambar yang saya letak hehe.

Gambar ini diambil semasa keluarga baru berpindah ke Baitul Sakinah. Bergambar bersama anak-anak saudara. Tengok Sofia kat belakang tu. Dah suruh duduk kat depan, tapi nak juga berdiri kat belakang kerusi tu. Last-last nampak kepala je hehe. Yes, sweet moment :).

Oh, Hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari Lazo Diamond Jewellery. White Gold.

Tarikh tutup adalah pada 30 November 2010 tapi kata empunya contest terpulang pada dirinya utk menamatkan lebih awal.. Jadi jangan bertangguh.. Kalau ada masa free jom join :).

Lastly kena tag 8 orang. So, Ini lah mereka yangyuyu | cts | Sasa | Faarihin | me@3rma | ejai_ej | Abg Bob | en. Afzan.

* Ada satu lagi contest nak ikut, tapi tak buat lagi :D.

14 nurr click(s):

Sasa Al-Sharif said...

thanks nurr, entah mau letak gambar apa ya?

Nurr Kasih said...

Sasa:sama2..nurr pun main letak je gambar tu. ramai juga yg letak gambar solo..x kira la anak, adik, anak saudara dan diri sendiri masa kecil pn boleh..

saja suka2 join :).

Faarihin said...

thank's nur.. inshaAllah.. nanti saya buat.. hehehe..

Faarihin said...

akhirnya saya dah jawab tag tu.. thank's ya nurr.. hehehe.. (^__^)

Nurr Kasih said...

Faarihin: hehe..ok2

Nurr Kasih said...

Faarihin: hehe dah buat pn ye..sama2..senang je kan just letak pic ^_^

cts said...

tq sbb tag;)insyaAllah nnti sy buat

Nurr Kasih said...

cts: he sama2 ct. ok klu free buatlah . letak pic 'Asyh cute tu :)

yangyuyu said...

hmm nak join ke tak ni eh:)

afzan said...

thanks nurr sbb tag.. kalau sempat bolehla join, taruk gambo rizmi rasa2 boleh ke?

Nurr Kasih said...

yangyuyu: hehe..tak join pn tak ape :)

Nurr Kasih said...

afzan: sama2..ye klu sempat join la..bole je kot taruk gambar rizmi pn..comel tu :)

Faarihin said...

suka tengok pic nurr tu.. sumenya buat spek mata tangan.. bergaya.. hehehe...

Nurr Kasih said...

Faarihin: thanks Faarihin.. nurr pun suka hehehe..