Saturday, November 20, 2010

Flower @5

lensa nurrkasih:

Flower
Singing in my heart

Kadang-kadang, Allah bagi bahagia kepada kita, hanya dengan melihat bunga kegemaran kita. Alhamdulillah, dengan rasa bahagia itu.

Sungguh, Allahlah yang berkuasa membolak balikkan jiwa manusia.

lensa kecil: Stock picture lama. Saya upload untuk perkongsian rasa itu bersama :). Have a nice weekend untuk semua.

* Photography quotes: "The photography same as fishing because it can make you relax and release your tension". - Anonymous -

12 nurr click(s):

Faarihin said...

cantiknya bunga2 ni nur..
nur tanam eh? hehehe.. (^__^)

Sasa Al-Sharif said...

bestnya banyak bunga. yang pink tu bunga matahari kan? teringin la ambik gmbr bunga berimbun camtu

Nurr Kasih said...

Faarihin: hehe bunga kat expo floria..nurr ni tangan panas, tanam apa2, x boleh hidup :)..jd amik je pic kat expo (^_^)

Nurr Kasih said...

Sasa: a'a bunga matahari. nurr pn amik kat expo hr tu..klu nak ada bunga berimbun mcm ni..kena buat kebun bunga :D.

yangyuyu said...

ooo ekspo tu sy tak pegi sbb sarat mngandung masa tu..cantiknya

fa10 said...

wanita dan bunga... memang sinonim

Nurr Kasih said...

yangyuyu: oo tgh mengandungkan si kecil tu ye? x pe..next year ada lagi..kita jumpa di sana he..

Nurr Kasih said...

fa10: he betul2..

Shatra said...

Salam Nurr..foto2 Nurr pun apa kurangnya hebat juga, nice job n i like 3rd photo..warna purple tu

Nurr Kasih said...

Shatra: Salam..pic biasa2 ja..nway thanks atas ziarah dan komen..iya suka juga matahari purple tu :)

Anonymous said...

nurul: wow! aunty bunga bunga yg aunty gambar smuanya sangat menarik dan menyenangkan tiap mata memandang :)

Nurr Kasih said...

nurul: hehe pandai pula ko bersastera situ ya..thanks :)