Tuesday, November 23, 2010

My journey ~

lensa nurrkasih:

Jalan Reko
Kajang

lensa kecil: Bermula dengan langkah yang sukar kemudian perlahan. Akhirnya sampai ke satu tempat, langkah itu terhenti dan tinggal hanya sebagai mimpi. Jadi, semua ini hanya mimpi? (^_*)

18 nurr click(s):

yangyuyu said...

amboi indahnya puitis sampai tak paham den..hehe

btw semua gambar best..apa tips nak bg gambar sharp camni eh

Nancy Poh said...

wah wah wah..mcm dalam mimpi..cantik gambar2 ko kan..

ejai_ej said...

hahahah.. bila nak ge outing sesama.. jom kumpul geng nak kita ge outing... hehhehe. nice pics..

Sasa Al-Sharif said...

kereta tu ala-ala mesin yang ada di padang golf tu. betul kah?

cts said...

tone cantik..saya suka..anyway, salam kenal

Cayril Ikhwan said...

kerenderaan jenis apa tu..cik nur

Nurr Kasih said...

yangyuyu: hehe puitis sampai yg menulis pun tak faham haha.

thanks ummi..saya banyak ambil gambar dan try2 main shutter dan apeture..

Nurr Kasih said...

Nancy poh: hehe picture ni bukan amik time mimpi ye :). thanks Nancy..

Nurr Kasih said...

ejai_ej: jom2..arrange la nak pi mana. broga hill? hehe. nti ble contact kwn2 lain :).

Nurr Kasih said...

Sasa: yup keta di padang golf tu..tp dah terbengkalai rosak di kedai masa ni..x tau la mau dibaiki atau dah tak guna dah huhu..

Nurr Kasih said...

cts: thanks..salam kenal juga..blog kamu pun hebat juga pic2 nya..

Nurr Kasih said...

Cayril Ikhwan: tak tau jenis keta apa tapi yg biasa diguna kat padang golf tu..

Faarihin said...

wah.. satu kelainan pada gambar.. rasa macam masuk dimensi yang lain.. huhuhu.. nice shoot nur.. (^^,)

Nurr Kasih said...

Faarihin: demensi baru ye? hehe try angle je ni..thanks (^_^)

afzan said...

klasik!

Nurr Kasih said...

afzan: ala-ala klasik gitu :).

yangyuyu said...

nurr, ct itu kawan sy:)

Nurr Kasih said...

yangyuyu: owh ok. yg x dpt join JOM hari tu sbb pregnent tu kan :)