Friday, March 18, 2011

Sweet autumn | Mutiara Damansara

lensa nurrkasih:

Autumn
Mellow yellow

lensa kecil: Salam Jumaat kepada semua. Picture autumn ini saya ambil di sekitar kediaman saya. Autumn dari sebatang pokok yang mengeluarkan bunga-bunga kuning yang cantik ;). Oh, hari ini rakan-rakan akan pergi ke Hot Baloon Fiesta di Putrajaya. Saya pula tidak dapat menyertai mereka. Insha-Allah mudah-mudahan esok saya akan berkesempatan :D.

* Day quotes: Most of the time, when we don't see the things that we've requested, we get frustrated. We get dissapointed. And we begin to become doubtful. The doubt brings about feeling of dissapointment. Take that doubt and shift it. Recognise that feeling and replace it with feeling of unwavering faith. Say "I know that it's on it way." - Lisa Nichols -

Yay it's on its way, Nurr!

22 nurr click(s):

黄清华 Wong Ching Wah said...

Good colors, dept of field and ideas... I like the first one !

hafeez.halim said...

like :)

Cinoi said...

Nice pic!
ada Edit ka tu gambar yg 1st tu?

white rose said...

sandal tu nampak sama mcm sandal kita...

kuning keemasan...
mmg cantik tatkala cuaca aman damai...

nic pic laa nur di hari jumaat ni

Fieza79 said...

mmg superb la nurr..kfieza tk kan percaya kalau kfieza boleh pndai bt cmtuu..huhuu

Sasa Al-Sharif said...

nice tilt shift. pakai lens apa ni?

afzan said...

gambar 1st, superb!
no doubt bout that!

Nurr Kasih said...

~ Mr.Wong & hafeez: thanks

~ Cinoi: x edit..cuma naikkan color and brightness dia sahaja :D

Nurr Kasih said...

~ wr: hehe sama ke sandal kita??:D. thanks wr, pic kebetulan dpt je ni. time nak pi keje shoot kejap, xsangka menjadi :D

Nurr Kasih said...

~ fieza79: huhu pic biasa2 je kfieza. kfieza pun boleh dpt pic mcm ni. percayalah..practice :D

~ Sasa: nurr pakai kit-lens.

~ afzan: kebetulan dpt je pic ni huhu.

ezumie esbarisma said...

chntik...~

Faaein Himura said...

memang cantiklah nurr.. suka tengok... (^^,)

ハリス said...

LAWA, KEEP IT ON.

Nurr Kasih said...

~ ezumie esbarisma: thanks ~

Nurr Kasih said...

~ Faaein: thanks faaein...pic biasa2 je huhu

Nurr Kasih said...

~ ハリス: terima kasih :D.

Photography Mania said...

Nice pic nurr kasih... nice blur background.. love it so much... make me want to take picture just like that huhhuhuhuh....

Nurr Kasih said...

~ Photography Mania: thanks..ya just go and take a picture..everybody can do like this ;)

nuReL said...

kak..its so cantekk.... =)

nuReL said...

lupe nk ckp...allow me to copy the quotes yeh...tq =)

Nurr Kasih said...

~ nuReL: thanks my dear...kebetulan je dpt ni :)

Nurr Kasih said...

~ nuReL: ok2..copy je..hrp dpt inspirasi :D.

yay it's on its way =)