Tuesday, May 24, 2011

Team Building Company | Genting Highland

lensa nurrkasih:

1760m
Genting Highland

lensa kecil: Saya kongsikan gambar semasa menyertai aktiviti syarikat yang diadakan di Genting Highland tempoh hari. Sempat juga main kat indoor game, walaupun rakan-rakan amat teruja nak main permainan yang adventure di outdoor game. Tapi petang itu hujan turun dengan lebatnya, so aktiviti outdoor terpaksa dihentikan. Lagipun saya memang cuak sikit hehe.. (dalam hati.. selamat ^_~)

* Quotes of the day: Let us be grateful to people who make us happy, they are the charming gardeners who make our souls blossom.~ Marcel Proust ~

18 nurr click(s):

yangyuyu said...

waa....nice all the photos..oit gambar sendiri saja letak yg oof eh..hehe

sms la sy-sy guna phone baru hilang nombor
nak call office pun takde nombor...nak photoshoot lg tak friday ni @ the curve

EB said...

Awesome collection photos..
Nice an wonderful..

I like...

Nurr Kasih said...

~ yangyuyu: btl la..gambar sendiri smua oof. dorang xreti nak fokus kamera kita ni hehehe..

nak sms mcm mana..hp sy pun screen blank..dah hantar kedai. skrg xpakai hp hehe..sms no kat fb ye. bole juga klu nak photoshhot kat curve..

Nurr Kasih said...

~ EB: xla wonderful mana pun..pic biasa2 je EB huhu. btw thanks ya.

yangyuyu said...

call office sy 77268866 - ext 1877 ye..:)

NM02 said...

GH mmg tempat percutian yg best bersama kawan2 dan keluarga. thanx sebab sudi follow saya balik.

SHM said...

teringin nak gi sne sbb x prnh pg lg . ish2

lanung5566photography said...

display picture is very interesting .... congratulations
http://lanung5566photography.blogspot.com/

Kuronofu91 said...

cantik nyer smua foto~~~

Nurr Kasih said...

~ yangyuyu: ok nti call :)

~ NM02: sama2..ya baik utk riadah bersama keluarga dan kwn2..tp nurr dpt pi pun sbb akt. co, klu tak, xtau bila dpt pegi hehe.. thanks NM singgah sini :)

Nurr Kasih said...

~ SHM: klu bkesempatan pegi la.. udara yg segar dan psekitaran yg nyaman. tp pegi hr tu, xsempat pun jln2 kat luar..tight schedule :)

~ lanung: thanks for the compliment.

Nurr Kasih said...

~ Kuronofu91: terima kasih kuronofu. pic biasa2 je..thanks singgah and comment :)

Shatra said...

wow saya suka tengok bunga purple tu..terserlah kecantikannya dengan teknik bokeh..

Nurr Kasih said...

~ Shatra: pic biasa2 ja..kata org gambar kebetulan he :)

eqbalzack said...

menarik dan sangat cantek...

abg eq dah dapat alamat. bila abg eq nak pos nnt abg eq akan maklumkan..ok

Nurr Kasih said...

~ eqbalzack: ok terima kasih abg eq..

Faaein Talip Roy said...

bestnya.. tak pernah pergi lagi ke sana...

Nurr Kasih said...

~ Faaein: xsempat pun nak jln2 sgt faaein huhu. ok nti kita pi sama2 ye ;)